fbpx

Hi, ik ben

Een freelance digital designer met copywriting skills en ervaring in projectmanagement.

Over-spark

Mensen bereiken door ze te begrijpen

Menselijke bruggetjes slaan

Om iets te bereiken bij mensen, moet je ze eerst begrijpen. Écht begrijpen. Dan pas kun je bedenken hoe je het beste je verhaal kunt brengen. Zo’n brug slaan naar een doelgroep, is waar ik blij van word. En ik geloof dat hoe oprechter en menselijker die brug, des te meer mensen er overheen zullen komen.

Vol op gevoel

I got the feels

Ik ben een gevoelsmens. Niet áltijd fijn, maar in mijn werk wel heel handig. Ik heb snel feeling bij een project. Op die manier weet ik altijd wanneer iets op z’n plek valt of het toch nog niet helemaal is. Wanneer iets helemaal goed voelt, weet ik dat het klopt. Zo niet, dan kan ik je wel gewoon met woorden vertellen waarom niet.

Plantje

Duurzaamheid cheerleader

Boomknuffelaar-to-be

Ik heb een drang om de wereld een betere plek te maken. Maar in plaats van een hoop geblèr en wijzende vingers, hoop ik mensen op een laagdrempelige manier te inspireren om hun dagelijkse dingen net wat duurzamer te doen. Daarmee komen we het verst. Hoe meer ik dit ook in mijn werk kan doen, hoe blijer ik word.

Mijn werkervaring

Ook niet onbelangrijk

Ik heb ruim 6,5 jaar gewerkt bij Rotterdamse agencies als designer en projectmanager en ben daarna zelfstandig aan de slag gegaan. Op zoek naar meer vrijheid en meer blijheid. Meer achtergrondinformatie en lieve woorden van oud-collega’s vind je op mijn LinkedIn!

Mijn werk

Ontwerp & Opzet WordPress thema

Een onwijs toffe stijl hadden ze al, het moest alleen nog de juiste online vertaling krijgen. Een variabele look met alle flexibiliteit die een Rotterdams festival vol nieuw talent vereist.