fbpx

Cases

Daad bij woord voegen.

Ontwerp website

Een initiatief van MKB Nederland dat ondernemers leert hoe ze toegankelijk kunnen ondernemen. Deze gebruiksvriendelijke en drempelvrije website geeft direct het goede voorbeeld.

Ontwerp website & Online stijlgids

Provincie Noord-Holland had al een aantal uitingen met een nieuw jasje. Tijd om deze stijl door te ontwikkelen in een nieuwe, drempelvrije website mét daarbij direct een complete online stijlgids.

Ontwerp & Opzet WordPress thema

Tof initiatief met een mooi doel: minder afval in en rondom de Schie. De organisator zette zich met hart en ziel in voor zijn project, waar natuurlijk een campagnepagina bij hoort.

Ontwerp & Opzet WordPress thema

Een sieradenmerk van een familiebedrijf dat al generaties lang zelf unieke sieraden smeedt in hun Amsterdamse aterlier. Dat is natuurlijk een geweldig verhaal, nu nog een conversiegerichte website om dit te vertellen.

Ontwerp & Opzet WordPress thema

Een onwijs toffe stijl hadden ze al, het moest alleen nog de juiste online vertaling krijgen. Een variabele look met alle flexibiliteit die een Rotterdams festival vol nieuw talent vereist.

Ontwerp website

LS&H010 is een initiatief vanuit Gemeente Rotterdam om bedrijven binnen de Life, Sciences & Health sector samen te brengen. Een netwerk voor samenwerking en kennisdeling.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?